Dakisolatie Humbeek en omgeving

Dakwerken Delbroek is in Humbeek en omgeving als dakbedrijf goed georganiseerd voor de snelle en perfecte realisatie van alle isolatiewerken aan dak en gevel

Dakwerken en dakisolatiewerken gaan dikwijls samen. Het één brengt het ander mee. Dakisolatie wordt aangebracht ofwel langs de binnenkant, ofwel langs de buitenkant. Traditioneel komt de dakisolatie tussen de kepers of de spanten. De plaatsing van een dampscherm zorgt voor een dampdrukverdeellaag waardoor schimmelvorming en muffe geuren worden vermeden.

We werken met kwaliteitsvolle producten van Recticel bestaande uit PUR, PIR, PIF, XPS, EPS. Er zijn de klassieke thermische isolatieplaten maar ook isolatie met gipskartonplaat geïntegreerdvoor het snel afwerken van zolders bijvoorbeeld en isolatieplaten speciaal voor Sarking toepassing. Tenslotte is er een apart gamma aan platen voor het isoleren van industriële gebouwen en voor de agrarische sector.

Wat is een Sarkingdak?

De Sarkingmethode betreft een werkwijze van daken of gevels te isoleren en stelt voor dit langs de buitenkant te doen. Daardoor wordt de dakconstructie zélf mee opgewarmd, wat zijn voordelen heeft.