Dakwerken delbroek Merchtem

Zadeldak

Dakwerken klassieke zadeldaken in dakpannen, leien, zink

Plat dak

Dakwerken Delbroek is een ervaren dakbedrijf gespecialiseerd in platte daken zowel in epdm als in roofing

Dakisolatie

Dakisolatie wordt aangebracht ofwel langs de binnenzijde, ofwel langs de buitenzijde

Gevelbekleding

Gevelrenovatie en gevelisolatie door middel van sidings, panelen of shingles

Merchtem: dakwerken Delbroek is een goed uitgerust dakdekkersbedrijf met bekwaam personeel voor dakbedekking in pannen, leien, zink, epdm of roofing, onderdak, dampscherm, fleece, isolatie, gevelwerk

  • Dakwerken te Merchtem en Brussegem, Hamme doen we in rechtstreekse opdracht van particulieren of architecten uit de brede regio.
  • Dakwerken te Merchtem en Brussegem, Hamme voor nieuwbouwwoningen: hellende daken in pannen, natuurleien, kunstleien, zink; platte daken in epdm of roofing.
  • Dakwerken te Merchtem en Brussegem, Hamme voor iedere dakvernieuwing: vervangen van onderdak, pannenlatten, dakpannen of leien, epdm of roofing, zinkwerk en dakgoten. Voorzien van isolatie met dampscherm.
  • Vervangen van bestaande dakbedekking  uit asbest. We zijn speciaal uitgerust voor asbestverwijdering en het transport ervan naar een erkend afvalverwerker.
  • Dakwerken te Merchtem en Brussegem, Hamme ook voor woninguitbreidingen, appartementsblokken, kantoorgebouwen, werkplaatsen en magazijnen: zowel nieuw als bestaand.

een nieuw dak met pannen in Merchtem en Wat kost een nieuw dak met pannen in Merchtem en Brussegem, Hamme bij Dakwerken Delbroek?

De prijs voor een nieuw dak staat in verhouding tot meerdere factoren. Gaat het om nieuwbouw of een verbouwing waarbij de bestaande dakmaterialen moeten afgebroken en gerecycleerd worden? Is er eventueel asbest aanwezig? Voor welk type dakpannen of leien is gekozen? Waar moet de dakisolatie komen, welk type isolatie geniet de voorkeur en welke is de dikte van de isolatie? Welke extra’s komen er bij: veluxen, dakkapellen, bakgoten, uitbekledingen, … Ook de bereikbaarheid van de werf heeft een impact op de kostprijs.

Wat kost een nieuw dak met epdm of roofing in Merchtem en Brussegem, Hamme bij Dakwerken Delbroek?

Zowel epdm als roofing zijn duurzame oplossingen voor het afdichten van platte daken of daken met een zeer lichte hellingsgraad.. Ze gaan 50 tot 65 jaar mee en er is weinig kans op schade. De hoeveelheid aan hoeken en kanten, doorvoeren en overgangen beïnvloedt het aantal manuren, want alles moet perfect waterdicht zijn en blijven. Hoe minder naden, hoe beter, ook voor het esthetische aspect. Aangaande kwaliteit en dikte van de epdm of roofing bestaat ook nog eens grote verschillen.